Szentes-Nagyhegy - Kínál (id: 524)
ADATOK

Típus: Kertes ház
Terület: 1000 n.öl
Szobaszám: 2
Elrendezés: Egymásból nyíló szobák
Fűtés: Cserépkályha
Csatorna: nincs

Szentes-Nagyhegyen 80 m2-es tégla építésű kertes ház(gazdasági épület minősítéssel) földdel eladó! Előzőek miatt csak készpénzzes vevők jelentkezése lehetséges, mivel a bankok nem adnak hitelt gazdasági épületre!

A ház alappal, szigeteléssel ellátott, hullámpala fedésű. Előtér, konyha, 2 szoba, és egyéb helyiségek találhatók. Fürdőszoba helyiség is rendelkezésre áll, de nincs berendezve. A házban 70 m mély bevizsgált, iható vizű fúrt kút van, A házhoz tartozik egy 5/4-es bordacsőből készült palántanevelő sátor, amely fűthető. Ezenkívül van egy 33 m hosszú 7,5 m széles fólia sátor, szintén 7,5 méter széles. A házon kívül van egy szintén tégla építésű melléképület, amely szoba, konyha  helyiségekből áll. Melléképületben található 3 db ól, garázs, fatároló szín és egyéb helyiségek, amelyek jószágtartásra kiválóan alkalmasak.

A ház betonozott aljzattal készült, belmagassága kb 220-230 cm. A fűtés cserépkályhával történik. A házhoz jelentős mennyiségű földterület is tartozik, amely akár egyben, akár kisebb tételenként is megvásárolható.. Több helyrajzi számon jegyzik, 400 n.öl-ös nagyságú területből van 2 db, 280 n.öl-es, és 320 n.öl  is van. De ezek egymás mellett vannak, tehát egy összefüggő telket alkotnak.A terület zártkert minősítésű.

Olyan családok jelentkezését várjuk, akik fóliás növénytermesztéssel foglalkoznak és új telepet szeretnének felépíteni. A föld kiválóan alkalmas az aranykoronája miatt, intenzív növénytermesztésre. A Garázsdűlő elején található terület a kövesúttól kb 150-200 m-re van, de feltöltött, járható út vezet a házig. Szép kis parkosított előkert adja a házhoz a hangulatot. Csendes, nyugodt környék, amely kiválóan alkalmas arra, hogy békében és nyugalomban éljenek az ott lakó.  3 fázisú villany van.Várjuk a komoly szándékú befektetők érdeklődését. Ha időben lépnek, akkor a tavasszal már új fóliasátrakban termelheti a növényeket az új tulajdonos!

Elérhetőség: 06/30 319 8476
Ár: megegyezés szerint
FOTÓK